top of page

Zakelijk

Samen met je collega’s een teambuilding weekend of midweek doorbrengen in de schitterende Périgord? Koken met vuur, heerlijk eten, een barbecueworkshop en tussendoor lekker op pad? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Tout Pour Le Goût (11).png
Zittend bij kampvuur

In het voor- en naseizoen is het mogelijk om ons hele domein af te huren. Dit kan inclusief een totale outdoor cooking experience waarbij vuur natuurlijk centraal staat.

Op iets meer dan een uurtje rijden van onze locatie ligt het vliegveld van Bergerac. Vanuit Schiphol en Rotterdam The Hague Airport wordt hier een aantal keer per week, direct op gevlogen. Vanuit Nederland sta je dus binnen een paar uur bij ons op de stoep en dan kan jouw outdoor cooking expercience beginnen!

Teambuilding werkt het best wanneer je met elkaar in een natuurlijke omgeving hele andere dingen gaat doen dan je doorgaans op je werk doet. Dus leer een lam uitbenen, gaar een wild zwijn aan het spit boven een vuur, maak je eigen worsten en pluk je groenten uit de moestuin!

Om de beleving compleet te maken kun je lokale boeren bezoeken om bijvoorbeeld te zien hoe truffels worden gevonden en hoe foie gras op een verantwoorde manier wordt geproduceerd, maar een wijnhuis bezoeken voor een goede proeverij kan natuurlijk ook.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een programma op maat. 

 

In het voorjaar en de nazomer kunnen wij op basis van beschikbaarheid, groepen ontvangen van maximaal
20 personen.

outdoor Cooking

Samen genieten met een wijntje in de hand

bottom of page