top of page

ACCOMMODATIES

Onze accommodaties zijn comfortabel en eigentijds ingericht. Ze beschikken allemaal over een eigen badkamer én een eigen keuken. Daarnaast heb je een eigen terras en een eigen tuintje met een fijn zitje. Maar ga je voor een sfeervol, houten chalet of een avontuurlijke tent?

Glamping Dordogne
IMG_4221.jpg

Truffe
Chalet 5 personen

Dit ruime chalet van 35m2 biedt plaats aan maximaal 5 personen en is van alle gemakken voorzien, zoals: moderne badkamer, een volledig uitgeruste keuken, woonkamer, airco, een ruime overdekte veranda van 14m2 en een heerlijke zithoek op het vlonder in je eigen tuin. La Truffe beschikt over 2 slaapkamers waarvan één met een stapelbed en een enkel bed. De tweede slaapkamer beschikt over  een boxspring van 160 cm breed.

La Truffe is nog onder constructie. Foto's zijn van de chalet La Girolle voor sfeerimpressie.
 

IMG_4221.jpg

Girolle
Chalet 5 personen

Dit chalet van 30m2 biedt plaats aan maximaal 5 personen en is van alle gemakken voorzien, zoals: moderne badkamer, een volledig uitgeruste keuken, woonkamer, airco, en ruime overdekte veranda van 10m2 en een heerlijke zithoek op het vlonder in je eigen tuin. La Girolle beschikt over 2 slaapkamers waarvan één met een stapelbed en een enkel bed. De tweede slaapkamer beschikt over  een boxspring van 160 cm breed.

IMG_4221.jpg

Cèpe
Chalet 4 personen

Dit chalet van 25m2 biedt plaats aan maximaal 4 personen en is van alle gemakken voorzien, zoals: moderne badkamer, een volledig uitgeruste keuken, woonkamer, airco, en ruime overdekte veranda van 14m2 en een heerlijke zithoek op de vlonder in je eigen tuin. La Cèpe beschikt over 2 slaapkamers waarvan één met een stapelbed. De tweede slaapkamer beschikt over een boxspring van 160 cm breed.

La Cèpe is nog onder constructie. Foto's zijn van de chalet La Girolle.

IMG_4299_edited.jpg

Estragon
Familie Bell tent


Deze ruime Bell tent van 30m2 biedt plaats aan maximaal 4 personen (twee volwassenen en twee kinderen) en is van alle gemakken voorzien, zoals: privé sanitair buiten de tent, een buitenkeuken, buitenbar, deels overdekte veranda van 12m2 en een heerlijke zithoek in je eigen tuin. Estragon beschikt over een tweepersoons boxspring van 160 cm breed en een uitschuifbaar bed voor 2 personen. 

IMG_4294.jpg
Bell tent Dordogne

Romarin
Family Bell tent

 

Deze ruime Bell tent van 30m2 biedt plaats aan maximaal 4 personen (twee volwassenen en twee kinderen) en is van alle gemakken voorzien, zoals: privé sanitair buiten de tent, een buitenkeuken, buitenbar, deels overdekte veranda van 12m2 en een heerlijke zithoek in je eigen tuin. Romarin beschikt over een tweepersoons boxspring van 160 cm breed en een uitschuifbaar bed voor 2 personen. 

IMG_4299_edited.jpg

Laurier
Bell tent 2 personen

 

Deze ruime Bell tent van 20m2 biedt plaats aan maximaal 2 personen en is van alle gemakken voorzien, zoals: privé sanitair buiten de tent, een buitenkeuken, buitenbar, deels overdekte veranda van 10m2 en een heerlijke zithoek in je eigen tuin. Laurier beschikt over een 

tweepersoons boxspring van 160 cm breed. 

Foto's binnenkort beschikbaar

bottom of page