top of page
CULINAIRE VAKANTIE DORDOGNE

Veelgestelde vragen

Je mag ons natuurlijk overal voor lastigvallen, maar om onszelf toch een klein beetje rust te gunnen, hebben we de meest gestelde vragen inclusief antwoorden hieronder alvast voor je op een rijtje gezet.

 • Voor wie is Tout Pour le Goût leuk?
  Voor vrienden, koppels en gezinnen die graag op een ontspannen manier vakantie vieren, van lekker eten houden en het leuk vinden om te (leren) koken. Kinderen vanaf 7 jaar zijn welkom op de camping. We hebben een leeftijdsgrens gesteld, omdat er op onze locatie gewerkt wordt met vuur, barbecues, scherpe messen en elektrische keukenapparatuur. Speciaal voor de kinderen hebben we een leuke, culinaire workshop bedacht. In het hoogseizoen wanneer de volwassenen de culinaire workshop volgen bij Jelmer, kunnen de kinderen bij Lotte hun eigen kookworkshop volgen. We hebben verschillende speeltoestellen op het terrein, met een veldje om een balletje te trappen. In ons eigen bos kunnen de kinderen lekker los met het bouwen van hutten, ze kunnen mee groenten plukken in de moestuin en meehelpen met het voeren van de dieren. Of ze nemen lekker een plons in het zwembad.
 • Mag je je eigen tent opzetten?
  Om het je makkelijk te maken, hebben wij onze eigen, ingerichte tenten voor je neergezet. Op deze manier hoef je bij aankomst eigenlijk alleen je koffers maar uit te pakken. Je kunt direct met je culinaire vakantie beginnen! Wij hebben de plekken waar onze tenten staan mooi ingedeeld en aangeplant zodat je van veel privacy kunt genieten. Het is daarom niet mogelijk om je eigen tent op te zetten
 • Mag je met een camper of caravan op het terrein staan?
  Het antwoord is nee. We hebben geen toestemming van de gemeente om caravans of campers te plaatsen.
 • Mag je je zelf meegebrachte barbecue gebruiken?
  Laat je eigen barbecue maar lekker thuis! We noemen onszelf niet voor niets de outdoor cooking camping! We hebben allerlei outdoor cooking equipment zoals de kamado´s van The Bastard, een Basale, een houtoven, Ofyr en meer. Ook stellen wij onbeperkt houtskool ter beschikking en kun je een gratis bbq masterclass volgen, zodat je uitgebreid culinair aan de slag kunt gaan! Vanwege brandveiligheid is het helaas niet toegestaan om te barbecueën bij de tent. Het is daarom dan ook niet toegestaan om je zelf meegebrachte barbecue te gebruiken. Bij elke accommodatie is er wel een kookstel beschikbaar met natuurlijk de benodigde keukenspullen.
 • Zijn huisdieren welkom?
  Huisdieren zijn helaas niet welkom op onze locatie. We hebben op het terrein verschillende dieren die niet altijd vriendelijk zijn voor andere dieren. Om die reden hebben we ervoor gekozen om geen huisdieren toe te laten.
 • Is er WiFi?
  Jazeker! Wij beschikken over gratis Wifi op ons domein. De sterkte van het WiFi signaal is afhankelijk van de locatie van jouw accommodatie. Op het grote terras bij de buitenkeuken en rond het zwembad beschik je sowieso over een sterk WiFi signaal. Bovendien is er op ons gehele terrein uitstekend bereik (4G) met je mobiele telefoon.
 • Hoe groot is jullie locatie?
  Wij zijn een kleinschalig vakantiedomein. Over een oppervlakte van bijna 2 hectare zijn onze 9 accommodaties verdeeld. Je hebt dus heerlijk de ruimte en genoeg privacy, maar het is nooit heel ver lopen naar de parkeerplaats, buitenkeuken of het zwembad. Wij beschikken over: 4 glamping tenten voor 2 personen 2 glamping tenten voor 2 volwassenen en 2 kinderen 3 houten chalets voor 4 personen
 • Mag je roken in de accommodatie?
  We hebben bij elke accommodatie buiten op het terras een asbak (potje met zand) staan. Binnen in de accommodaties is het niet toegestaan om te roken.
 • Is er een wasmachine aanwezig?
  Ja. We hebben een wasmachine beschikbaar.
 • Wanneer is de receptie open?
  In de schoolvakanties zijn we elke dag aanwezig in de buitenkeuken van 08.00 uur tot 11.00 uur en 16.00 uur tot 21.00 uur. Buiten de schoolvakanties en voor dringende vragen kun je ons altijd bereiken via de telefoon of whatsapp.
 • Ik kom aan buiten de receptie openingstijd, is dat erg?
  Als je het ons tijdig laat weten, kunnen we er rekening mee houden. Je kunt ons vooraf e-mailen of ons bereiken via Whatsapp. Ben je te vroeg? We kunnen niet garanderen dat je accommodatie al gereed is, maar je mag natuurlijk alvast gebruik maken van het zwembad of even tot rust komen met een drankje op het terras. Ben je te laat? Geen probleem. Je accommodatie staat natuurlijk netjes op je te wachten. Wanneer wij weten hoe laat je er bent, zorgen we dat we klaar staan om je in te checken.
 • Vanaf hoe laat kan ik inchecken? En hoe laat moet ik uit checken?
  Op je aankomstdag ben je van harte welkom vanaf 16.00 uur. Op de dag van vertrek is de uitchecktijd uiterlijk 11.00 uur. Mag je wat eerder aankomen of later vertrekken? Je mag gebruik maken van de faciliteiten, maar de accommodatie moet vanaf 11.00 uur vrij zijn.
 • Voorwaarden
  Bij een reservering gaat u akkoord met onze voorwaarden:
 • Reserveren
  Je kunt online op onze website of per mail reserveren. Na het plaatsen van een reservering krijg je per mail zo spoedig mogelijk een bericht waarin wij bevestigen dat wij je reserveringsaanvraag hebben ontvangen. Binnen 2 dagen na deze mail ontvang je van ons een bericht met het kostenoverzicht en een betaalverzoek. Wanneer je de betaling binnen 7 dagen na het ontvangen van deze mail voldoet, is je reservering definitief. Ter bevestiging sturen wij je nóg een e-mail wanneer de betaling door ons in goede orde is ontvangen. Bij een reservering betaal je de volledige reissom van je verblijf. De volledige reissom van je verblijf moet voldaan zijn bij aankomst. Onze annuleringsvoorwaarden kun je terugvinden in onze algemene voorwaarden.
 • Annuleringsbeleid
  Wanneer je reserveert, hanteren wij de volgende annuleringsbeleid: Bij annulering tot 8 weken voor aankomst krijg je als huurder de reeds gedane betaling met aftrek van 35% annuleringskosten binnen een week teruggestort. Bij een annulering binnen 8 weken voor aankomst ben je de gehele huursom verschuldigd. Je kunt je annulering per e-mail aan ons doorgeven. Wij adviseren je een annuleringsverzekering af te sluiten. Heb je een annuleringsverzekering? Dan ontvang je van ons een annuleringskostennota. Deze kun je aan je eigen verzekering overhandigen.
 • Borg
  De borg bedraagt 100 euro. Deze dien je contant te voldoen bij het inchecken op je aankomstdag. Indien na controle van je accommodatie alle materialen in de oorspronkelijke staat worden aangetroffen, zal de borg bij uitchecken contact worden terugbetaald. Mochten wij na je verblijf schade aan materialen of de woning aantreffen, of wordt de woning vervuild achtergelaten? Dan zal er een evenredig deel van de borg worden ingehouden.
 • Is het volgen van de introductie masterclass verplicht?
  Wanneer je graag gebruik wil maken van de outdoor cooking area, ben je 'verplicht' om mee te doen aan de gratis masterclass. We vinden het belangrijk dat iedereen weet waar hij mee bezig is, omdat de kookapparatuur erg kostbaar is en omdat het gebruik hiervan ook niet zonder gevaar is. Je krijgt een rondleiding zodat je weet waar alle spullen staan en je kunt meteen genieten van een lekkere lunch!
 • Wat zijn de openingstijden van de outdoor cooking area?
  Elke dag vanaf 16.00 uur is de buitenkeuken toegankelijk. Jelmer is dan ook aanwezig om al je vragen te beantwoorden en/of je op weg te helpen. Wil je een low & slow bereiding maken en heb je meer tijd nodig? Laat dit dan aan ons weten, dan zorgen wij dat je eerder terecht kunt. De buitenkeuken sluit om 23.00 uur. Vanaf dat moment is ook het terras bij de buitenkeuken gesloten. Je kunt dan natuurlijk nog wel lekker rustig verder genieten van je avond op het terras bij je accommodatie.
 • Is houtskool onbeperkt beschikbaar?
  Ja, het gebruik van onze houtskool is in principe onbeperkt. Maar wij gaan op een duurzame manier met onze middelen om, dus let er wel op dat je de luchtschuiven van je kamado zo nel mogelijk sluit wanneer je klaar bent met bakken.
 • Hebben jullie ingrediënten in huis?
  Ja zeker! We hebben verschillende ingrediënten in onze winkel die je kunt kopen. Wij hebben bijvoorbeeld (dry aged) vlees, lokale producten, drank en nog veel meer. Daarbij heb je ook keuze uit onze huisgemaakte jams, chutneys, pekelzout en kruidenmixen. Elke dag plukken wij groenten uit de moestuin en rapen we de eieren van de kippen. Hiervoor vragen we een kleine vergoeding. Wil je jouw vakantie echt speciaal maken? Reserveer dan vantevoren je dry aged Côte de Boeuf!
 • Privacy beleid
  Tout Pour le Goût hanteert een strikt privacy beleid. Wij nemen uw privacy zeer serieus en gaan zorgvuldig met uw persoonlijke informatie om. Wij registreren met betrekking tot u enkel en alleen uitdrukkelijk door uzelf opgegeven informatie. Alle gegevens die door Tout Pour le Goût worden verzameld, zullen strikt vertrouwelijk bewaard worden en zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een andere manier openbaar worden gemaakt. Uw gegevens worden uitsluitend geregistreerd om u informatie te leveren en u steeds beter van dienst te kunnen zijn. Op uw verzoek zal Tout Pour le Goût uw gegevens uit haar bestand verwijderen. Neem hiervoor contact met ons op.
bottom of page