top of page
Tout pour le goût

Hello

Ons verhaal

Wij zijn Jelmer & Lotte. Met onze roots in totaal verschillende beroepsgroepen, vonden we onze passie allebei apart van elkaar in de culinaire wereld. “Toen wij elkaar tegenkwamen was het liefde op het eerste gezicht. Wij bundelden onze bedrijven en openden ook nog eens onze eigen Buitenlocatie De Kweek in Brabant. Hier verzorgden wij buitenkookworkshops voor culinaire liefhebbers. Daarnaast waren wij druk met ons gezamenlijke cateringbedrijf waar we een combinatie maakten van foodtruckcatering met luxe outdoorcooking catering. Fantastisch om te doen, maar er ontbrak nog iets..

Wij wilden dolgraag de ultieme beleving creëren voor onze gasten. Daar hoort een ander land bij en de mogelijkheid om te overnachten in een culinair walhalla.

In 2023 hebben wij de kans gekregen om ons te vestigen in één van de mooiste stukjes van Frankrijk. De Périgord Noir is eigenlijk het neusje van de zalm die Frankrijk heet. Op een steenworp afstand van het middeleeuwse Sarlat-la-Canéda en een flink aantal van de mooiste dorpjes van Frankrijk vind je ons kleinschalige vakantiedomein.

Dit kleine stukje paradijs willen we graag delen met andere culinaire liefhebbers en rustzoekers. Dus je bent welkom!

Lotte over Jelmer:
“Jelmer is een wandelende encyclopedie als het gaat om koken en tuinieren. Hij heeft een journalistieke achtergrond en ging van zijn functie als eindredacteur bij een landelijke radiozender naar schrijven over eten en drinken, om uiteindelijk zelf in de keuken terecht te komen. Zijn passie voor (buiten)koken heeft ervoor gezorgd dat hij ambassadeur werd van verschillende merken van keukenapparatuur. Hij is de officiële pitmaster van The Bastard en Ofyr. Heel veel mensen in Nederland hebben van hem geleerd hoe ze moeten barbecueën.” Na jaren krijgt hij tijdens de kerstdagen nog steeds foto's toegestuurd van de culinaire creaties van oud deelnemers. 

Jelmer over Lotte:
“Lotte bruist van de creativiteit! Ze begon haar loopbaan als decaan op een middelbare school. Maar haar liefde voor eten en ondernemen nam het roer over en ze liet zich omscholen tot creatieve conceptdesigner. Lotte zette verschillende horecabedrijven op. Nu is ze actief als gepassioneerd food fotograaf en binnenhuisarchitect. Maar ze is ook ijzersterk met groentegerechten en desserts van de barbecue. Zoals ik al zei: ze bruist van de creativiteit!”

 

bottom of page